AL-KO

Ūdens apgādes automāts HWA 4000 Comfort, 1000W, 4000l/h, AL-KO

Pieejamība: ir pieejams
ID: 3475
Produkta kods: 113139

292.01€
(Bez PVN: 241.33€)

Preces apraksts

HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens mašīna ir elektroniski vadāms sākuma līmeņa risinājums zālienu un dobju laistīšanai vai zāliena laistītāju vai dārza dušu darbināšanai ar pastāvīgu spiedienu.


Sadzīves ūdens automāti – kompakti un jaudīgi
Ja vēlaties regulāri laistīt savu dārzu ar lietus vai akas ūdeni un nevēlaties, lai ūdens sūknis vienmēr būtu jāieslēdz un jāizslēdz, iegādājieties sadzīves ūdens iekārtu. AL-KO sadzīves ūdens mašīna ir saikne starp cisternu/lietus mucu un patērētājiem, piemēram, dārza apūdeņošanu. Piemēram, ja atverat dārza dušu, caurulē būs spiediena kritums. Inteliģentā elektroniskā vadība Automātiskā vadība reaģē un ieslēdz sūkni.
Daudzas sadzīves ūdens sistēmas tiek intensīvi izmantotas, īpaši vasarā: ar AL-KO ierīcēm jūs paļaujaties uz ilgstošu sūkņu mehāniku, kas kopā ar izsmalcināto vadības sistēmu nodrošina ilgstošu dārza laistīšanu. AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens iekārta ir mūsu sākuma līmeņa modelis par pieņemamu cenu un piedāvā automātisku ūdens padevi ar pastāvīgu spiedienu.


AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens automāta tehniskā informācija
Inteliģentā, elektroniskā vadības automātiskā vadība pastāvīgi uzrauga sadzīves ūdens iekārtas darbību un tādējādi nodrošina enerģijas taupīšanu ar absolūti nemainīgu spiedienu, kā arī optimālu aizsardzību pret sauso darbību. Ja ūdens nav, sūknis tiek nekavējoties izslēgts - lai sūknis nedarbotos karsts. Ieplūdes un izplūdes skrūvju savienojumi ir izgatavoti no misiņa, sūkņa hidraulikas ūdeni nesošās daļas ir izgatavotas no nerūsējošā materiāla. Un tas, ko daudzi novērtē arī sadzīves ūdensapgādes sistēmu darbībā: ierīces ir ārkārtīgi zemas apkopes un klusas.
Pateicoties piegādes augstumam līdz 45 m un maksimālajam pašsūkšanās augstumam 8 m, sadzīves ūdens automātu var izmantot dažādi. Vai no virszemes ūdenskrātuves, lietus mucas vai dziļas akas – sūknis, kas ir gatavs tūlītējai lietošanai un kura padeves ātrums ir līdz 4000 l/h, var pārsteigt jebkurā situācijā. Lai neatkarīgi no AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens automātā esošā ūdens kvalitātes neradītu nekādus bojājumus rupju piemaisījumu dēļ, tai ir efektīvs un liels XXL filtrs, kas ir viegli tīrāms un tāpēc to var izmantot ilgu laiku. Lai noņemtu filtru, izmantojiet komplektācijā iekļauto filtra taustiņu – ātri un vienkārši. Tas ietaupa laiku, kas nepieciešams apkopei, un nodrošina sūkņa funkcionalitāti, lai tas darbotos vienmērīgi.
AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens automāta efektīvā sūkšanas sistēma nodrošina, ka nepieciešamais ūdens tiek ātri transportēts pa ūdens šļūteni pat garākos attālumos. Tādā veidā sūknis ir gatavs lietošanai īsā laikā. Šļūteņu savienojumi atbilst parastajam standarta izmēram 1 collas, lai esošo materiālu varētu viegli apvienot ar AL-KO sadzīves ūdens automātu.
Piezīme: sadzīves ūdens automāts nav piemērots dzeramajam ūdenim, bet tikai sadzīves ūdenim.


Iegādājieties sadzīves ūdens iekārtu AL-KO HWA 4000 Comfort
Vienkārši iegādājieties AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens iekārtu mūsu tiešsaistes veikalā vai atrodiet tuvāko izplatītāju. AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens iekārta ir ideāls sākuma līmeņa modelis automatizētās sadzīves ūdens apgādes pasaulē.
Vai joprojām meklējat alternatīvas? Pie mums jūs atradīsiet citus sadzīves ūdens automātus ar augstākām veiktspējas vērtībām, piemēram, AL-KO HWA 4500 Comfort sadzīves ūdens automātu vai AL-KO HWA 6000/5 Premium sadzīves ūdens iekārtu.


Specifikācija

TipsŪdens apgādes automāti / hidrofori
BarošanaAr elektrību
Jauda, W1000
Svars, kg11.5
Skaņas jaudas līmenis, dB(A)81
Strāvas spriegums, V220 – 240
Ūdens padeves augstums, m45
Veiktspēja l/h4000

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums