AL-KO

Ūdens apgādes automāts HWA 6000/5, 1400W, 6000l/h, AL-KO

Pieejamība: ir pieejams
ID: 3476
Produkta kods: 113141

421.83€
(Bez PVN: 348.62€)

Preces apraksts

HWA 6000/5 Premium sadzīves ūdens mašīna ir augstākās klases elektroniski vadāms risinājums zālāju un dobju laistīšanai vai zāliena laistītāju vai dārza dušu darbināšanai ar pastāvīgu spiedienu.


Sadzīves ūdens automāti – kompakti un jaudīgi
Ja vēlaties regulāri laistīt savu dārzu ar lietus vai akas ūdeni un nevēlaties, lai vienmēr būtu jāieslēdz un jāizslēdz ūdens sūknis, iegādājieties mājas ūdens aparātu. Ja vēlaties īpaši jaudīgu premium modeli, izvēlieties mūsu HWA 6000/5 Premium. AL-KO sadzīves ūdens automāts piedāvā automātisku ūdens padevi ar pastāvīgu spiedienu. Sadzīves ūdens sūknis ir ūdens sūknis ar īpaši jaudīgu elektronisko vadības bloku, kas savukārt kontrolē automātisko ieslēgšanos un izslēgšanu.
AL-KO sadzīves ūdens mašīna ir saikne starp cisternu/lietus mucu un patērētājiem, piemēram, dārza apūdeņošanu. Piemēram, ja atverat dārza dušu, caurulē būs spiediena kritums. Inteliģentā elektroniskā vadība Automātiskā vadība reaģē un ieslēdz sūkni. Daudzas sadzīves ūdens sistēmas tiek intensīvi izmantotas, īpaši vasarā: ar AL-KO ierīcēm jūs paļaujaties uz ilgstošu sūkņu mehāniku, kas kopā ar izsmalcināto vadības sistēmu nodrošina ilgstošu dārza laistīšanu.


AL-KO HWA 6000/5 Premium sadzīves ūdens automāta tehniskā informācija
Inteliģentā elektroniskā vadība Automatic Control pastāvīgi uzrauga sadzīves ūdens iekārtas darbību un tādējādi nodrošina enerģijas taupīšanu ar absolūti nemainīgu spiedienu, kā arī optimālu aizsardzību pret sauso darbību. Ja ūdens nav, sūknis tiek nekavējoties izslēgts - lai sūknis nedarbotos karsts. Pateicoties 5 pakāpju, jaudīgai konveijera tehnoloģijai ar efektivitāti virs 30 procentiem, HWA 6000/5 Premium sadzīves ūdens iekārta ir ne tikai ārkārtīgi efektīva, bet arī patīkami klusa ar maksimālo trokšņa emisiju 71 dB(A). Ieplūdes un izplūdes skrūvju savienojumi ir izgatavoti no misiņa, sūkņa hidraulikas ūdeni nesošās daļas ir izgatavotas no nerūsējošā materiāla. Un tas, ko daudzi novērtē arī sadzīves ūdens iekārtu darbībā: AL-KO ierīcēm ir ārkārtīgi maza apkope.
Pateicoties milzīgajam piegādes augstumam līdz 60 m un maksimālajam pašsūkšanās augstumam 8 m, sadzīves ūdens automātu var izmantot dažādi. Neatkarīgi no tā, vai tas ir no virszemes ūdenskrātuves, lietus mucas vai dziļas akas - sūknis, kas ātri ir gatavs darbam un kura padeves ātrums ir līdz 6000 l/h, var pārsteigt jebkurā situācijā. Lai neatkarīgi no AL-KO HWA 4000 Comfort sadzīves ūdens automātā esošā ūdens kvalitātes neradītu nekādus bojājumus rupju piemaisījumu dēļ, tai ir efektīvs un liels XXL filtrs, kas ir viegli tīrāms un tāpēc to var izmantot ilgu laiku. Sūtījumā iekļautā filtra uzgriežņu atslēga palīdzēs izjaukt priekšfiltru. Tas ietaupa laiku, kas nepieciešams apkopei, un nodrošina sūkņa funkcionalitāti, lai tas darbotos vienmērīgi.
AL-KO HWA 6000/5 Premium sadzīves ūdens automāta efektīvā sūkšanas sistēma nodrošina, ka nepieciešamais ūdens tiek ātri transportēts pa ūdens šļūteni pat garākos attālumos. Tādā veidā sūknis ir gatavs lietošanai īsā laikā. Šļūteņu savienojumi atbilst parastajam standarta izmēram 1 collas, lai esošo materiālu varētu viegli apvienot ar AL-KO sadzīves ūdens automātu.
Piezīme: sadzīves ūdens automāts nav piemērots dzeramajam ūdenim, bet tikai sadzīves ūdenim.


Pērciet sadzīves ūdens aparātu AL-KO AL-KO HWA 6000/5 Premium
Vienkārši iegādājieties AL-KO HWA 6000/5 Premium sadzīves ūdens iekārtu mūsu tiešsaistes veikalā vai atrodiet tuvāko izplatītāju. AL-KO sadzīves ūdens mašīna ir ideāls modelis automatizētai augstas klases sadzīves ūdens apgādei.
Vai joprojām meklējat alternatīvas? Pie mums jūs atradīsiet citas sadzīves ūdens iekārtas par zemāku cenu, piemēram, sākuma līmeņa modeli HWA 4000 Comfort vai vidējās klases modeli HWA 4500 Comfort.


Specifikācija

TipsŪdens apgādes automāti / hidrofori
BarošanaAr elektrību
Jauda, W1400
Svars, kg14.8
Skaņas jaudas līmenis, dB(A)73
Strāvas spriegums, V220 – 240
Ūdens padeves augstums, m8
Veiktspēja l/h6000

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums