AL-KO

Iegremdējamais sūknis netīram ūdenim TS 400 Eco, 400W, 8000l/h, AL-KO

Pieejamība: ir pieejams
ID: 3466
Produkta kods: 113594

50.64€
(Bez PVN: 41.85€)

Preces apraksts

Kompaktais un uzticamais AL-KO iegremdējamais netīrā ūdens sūknis TS 400 ECO bez piepūles izsūknē ūdeni ar netīrumiem un suspendētām daļiņām, kuru izmērs ir līdz 30 mm, pateicoties lielajai sūkšanas atverei.

Izturīgs spēkstacija: TS 400 ECO netīrā ūdens sūknis
Netīrā ūdens sūkņi tiek izmantoti, ja ir jānoņem stipri piesārņoti šķidrumi, piem. B. pēc smagiem plūdiem, piesārņotos dīķos vai cisternās vai kad tiek nosusinātas rakšanas bedres. Tad viņiem jāpārvieto ne tikai ūdens, bet arī netīrumu daļiņas. Tas ievērojami palielina materiāla slodzi un motora veiktspēju Labi, ja tas ir AL-KO sūknis.

Netīrā ūdens sūkņa TS 400 ECO tehniskā informācija
Pateicoties praktiskajam izvelkamam pārnēsāšanas rokturim un 10 m garajam barošanas kabelim, kā arī nelielajam svaram, kas ir tikai aptuveni 3,8 kg, netīrā ūdens sūkni var izmantot mobilā vai stacionārā kanalizācijā - protams, arī tīram ūdenim. AL-KO iegremdējamais sūknis TS 400 ECO lieliski tiek galā arī ar lielākiem netīrumiem ūdenī, jo tam ir pieejamas īpaši lielās iesūkšanas atveres. Gan dzidri, gan netīri šķidrumi ar graudu izmēru līdz 30 mm tiek ātri un droši izsūknēti. Pateicoties tā jaudīgajai 400 W jaudai un padeves ātrumam līdz 8000 l/h, izsūknēšanu un pārsūknēšanu var pabeigt īsā laikā. AL-KO zemūdens sūknis TS 400 ECO ir aprīkots ar pludiņa slēdzi un neatkarīgi uzsāk sūknēšanas procesu, pateicoties automātiskajai līmeņa kontrolei. Pateicoties piegādes augstumam līdz 6 m, var vadīt vēl lielākus dziļumus. Sūkņa izejas izmērs ir 1,25 collas, kas ir aptuveni 41,9 mm. 90° leņķa savienojumam ir universāls savienotājs, un visus standarta izmēru šļūtenes var savienot ar komplektā iekļauto kombinēto nipeli.


Specifikācija

TipsIegremdējams ūdens sūknis netīrajam ūdenim
BarošanaAr elektrību
Jauda, W400
Svars, kg3.8
Strāvas spriegums, V220 – 240
Ūdens padeves augstums, m6
Veiktspēja l/h8000
Savienojums, mm41.9

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums