AL-KO

Benzīna motora sūknis BMP 14000 (bez šļūtenes), 1700W, 12000l/h, AL-KO

Pieejamība: ir pieejams
ID: 3480
Produkta kods: 113793

254.31€
(Bez PVN: 210.17€)

Preces apraksts

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties laistīt savu mazdārziņu, ūdens tvertnes, dīķus, peldbaseinus vai izsūknēt pagrabu plūdu laikā – šis ūdens sūknis ir gatavs lietošanai arī vietās, kur nav kontaktligzdas.


Benzīna dzinēja sūknis jūsu dārzam
Viegli iedarbināmam AL-KO 4-taktu dzinējam ar augšējiem vārstiem (OHV tehnoloģija) ir lieliska efektivitāte. To pierāda augstā veiktspēja apvienojumā ar zemu degvielas patēriņu. AL-KO BMP 14001 benzīna ūdens sūknis atbilst visaugstākajām prasībām un vienmēr nodrošina maksimālu veiktspēju pat nepārtrauktā darbībā.


AL-KO BMP 14001 benzīna dzinēja sūkņa tehniskā informācija
Benzīna dzinēja sūknis piedāvā jaudīgu 1,7 kW jaudu un sūknē ūdeni līdz 36 m no dziļuma līdz 6 m. Pateicoties īpaši izturīgai un efektīvai AL-KO sūkņa tehnoloģijai un 1,6 litru benzīna tvertnei, šis sūknis ir ideāli piemērots daudziem ūdens nosūkšanas darbiem. Vieglai apkopei eļļas iepildīšanas atvere atrodas uz sūkņa korpusa un ir viegli pieejama. Savienojums sūkšanas un spiediena pusēm ir 1 collas (33,3 mm) diametrā. Lai ātri un ērti piepildītu sūkņa kontūru ar ūdeni vienmērīgai palaišanai, sūkņa augšpusē ir piestiprināts viegli uzpildāms uzpildes kakls. Šis sūknis nodrošina līdz 12 000 litriem ūdens stundā. Pateicoties tikai 13,5 kg tukšajam svaram un pārnēsāšanas rokturim, ūdens sūknis ir mobils un elastīgs lietošanā.
Piezīme: benzīna motora sūknis nav piemērots dzeramajam ūdenim, bet tikai tehnoloģiskajam ūdenim un ūdenim, kas satur hloru (peldbaseina ūdens), kura temperatūra ir zemāka par 35 °C. Tas nav piemērots arī lietošanai sālsūdenī, ūdenī ar agresīvām ķīmiskām vielām vai ūdenī, kas satur smiltis.


Specifikācija

TipsPašuzsūcošais sūknis / dārza ūdens sūknis
BarošanaAr benzīnu
Cilindra tilpums, cm³97
Jauda, W1700
Svars, kg13
Skaņas jaudas līmenis, dB(A)100
Ierīces izmēri (G/P/A), cm38.5 x 28 x 37.5
Ūdens uzsūkšanas augstums, m6
Ūdens padeves augstums, m36
Veiktspēja l/h12000
Savienojums, mm33.3

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums