AL-KO

Traktors AKKU T 3100LI - 95.2e S, Li-Ion, 48V, 60Ah, 3100Wh; SOLO BY AL-KO

Pieejamība: ir pieejams
ID: 3518
Produkta kods: 127660

10,277.78€
(Bez PVN: 8,494.03€)

Preces apraksts

T 3100Li - 95.2e S Premium ir daļa no pirmās paaudzes solo by AL-KO ar akumulatoru darbināmiem zāliena traktoriem, kuru pamatā ir pārbaudīta Premium platforma, kas izstrādāta Vācijā un ražota Austrijā.

Šī tālredzīgā iekārta ir pilnībā aprīkota ar dažādām izcilām funkcijām, tostarp inteliģentu pļaušanu, e-drive instrumentu paneli, viedo kabīni, jaudīgiem divu asmeņu motoriem, nemaz nerunājot par jaunākajām akumulatoru tehnoloģijām no ASV, kas nodrošina izcilu darbības veiktspēju. Tas viss bez benzīna dzinēja degvielas, apkopes, emisijām un trokšņa. Vienkārši uzlādējiet akumulatoru un sāciet tīrāku, zaļāku pļaušanas pieredzi ar līdz pat 90 minūšu darbības laiku, kas piemērots zāliena platībām līdz 7500 kvadrātmetriem.

Šis sānu izplūdes zāliena traktors ir aprīkots ar 95 cm (38 collu) divu asmeņu griezēju bloku, kas ir piemērots ne tikai zālieniem, bet arī ideāli piemērots izmantošanai augļu dārzos, pļavās un nekoptas zāles apgabalos. AL-KO funkcija 2-in-1 sniedz lietotājam iespēja nopļauto zāli izvadīt no sāniem vai mulčēt (ar komplektā iekļauto mulčēšanas komplektu bez instrumentiem).

Klānim ir divi 1,5 kW liela griezes momenta motori, kas nodrošina vienmērīgu griešanas veiktspēju jebkuros apstākļos. Asmeņu ieslēgšana notiek, nospiežot sarkanu pogu, lai palaistu un apturētu asmeņus. Inteliģentā pļaušanas funkcija mēra asmens slodzi un attiecīgi pielāgo kustības ātrumu, lai nodrošinātu optimālu griešanu un pagarinātu akumulatora darbības laiku. Eko režīms samazina asmens apgriezienus minūtē, lai maksimāli palielinātu akumulatora darbības laiku. Aizsprostojumus var novērst, piecas sekundes pagriežot asmeņus pretējā virzienā. Pļaušanas augstums ir viegli regulējams septiņās pakāpēs no 30 mm līdz 90 mm, lai tas atbilstu apstākļiem.

48 voltu litija jonu akumulatoru var uzlādēt ar 20A ātro lādētāju aptuveni divarpus stundās. Lieljaudas 1,7 kW piedziņas motors piedāvā augstu veiktspēju, taču ir ārkārtīgi labi lietojams. Maināma ātruma e-drive tiek kontrolēta ar blakus esošiem diviem pedāļiem braukšanai uz priekšu un atpakaļgaitā, lai nodrošinātu efektīvu un intuitīvu pļaušanu. Pateicoties kruīza kontrolei, braukšanas ātrumu var iestatīt līdz 10 km/h. Hidrostatiskā pārnesumkārba nodrošina bezpakāpju progresu, un kopā ar lielajiem 20 collu aizmugurējiem riteņiem jūs varat baudīt vienmērīgu, ērtu braukšanu pat uz nelīdzenas virsmas.

AL-KO T 3100Li - 95.2e Premium zāliena traktoram solo ir ergonomisks, īpaši plats un augsts aizmugurējais sēdeklis, tāpēc pat lielas platības ir patīkami pļaut. Sēdekli var viegli noregulēt uz priekšu vai atpakaļ, lai tas atbilstu operatoram. Lielā kāju telpa atvieglo uzkāpšanu, nokāpšanu un darbu pie zāliena traktora. C profila rāmis ir īpaši izturīgs un izturīgs pret vērpi, savukārt priekšējais buferis vēl vairāk uzlabo zāliena traktora noturību. Izmantojot jaunāko LED tehnoloģiju, priekšējie lukturi rada 10 reizes lielāku spilgtumu nekā iepriekšējās paaudzes, tāpēc pļaušana nav jāpārtrauc, kad gaisma sāk izbalēt.

Kā viedsavienots produkts, traktors savienojas ar mobilajām ierīcēm, lai parādītu pilnu statusu, lejupielādējot lietotni AL-KO in Touch un droši piestiprinot viedtālruni pie traktora viduskonsoles. Viedajā kabīnē tālruņa ekrānā tiek parādīts detalizēts traktora informācijas panelis, lai jūs zinātu visus svarīgos datus, piemēram, ātrumu, akumulatora uzlādes līmeni, pieejamo darbības laiku, ikdienas un kopējo darba stundu skaitītāju, slīpuma leņķa displeju utt.


Specifikācija

TipsBenzīna dārza traktors
BarošanaAr akumulatoru
Jauda, W1700
Strāvas spriegums, V48
Akumulatora kapacitāte, Ah60.0
Baterijas tipsLi-Ion
Akumulatoru skaits komplektā1
Zāliena platība, m²7500
Darba platums, cm95
Pļaušanas augstums, mm30 – 90
Savācejgrozs, lNav
Pašgājējs
Ierīces izmēri (G/P/A), cm250 x 113 x 130
Riteņu izmērs priekšā, mm16 x 6.5-8
Riteņu izmērs aizmugurē, mm20x10,0-8
Piedziņa
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums